XY-1510G Kuningan Kuningan Plated Kawat Bolong

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

funiture

pdsf

Antique Brass Wire Mesh for Cabinet (3)

Description

XY-1510G- bolong logam dipasang dina jati, sareng kombinasi bolong kuningan antik sareng pigura kai ngajantenkeun desain jati langkung mewah.

Bahan: Baja stainless
Diaméter datar: 1,5 × 3.5mm
Pitch datar: 10mm
Henteu rata: 1
Beurat: 8,6kgs / m2
Daérah Bubuka: 42,2%
Kandel bolong: 3mm
Surface Treament: Antique Plated
Max Width: 1.5m
Panjang Max: 3.0m

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (8)

scence

PODUCTS_IMG2

PODUCTS_IMG4

Bolong logam tiasa dianggo dina hiasan jati, sareng kaseueuran bolong logam kuningan antik dianggo salaku panto kabinét. Panel bolong warna logam stainless steel langkung seueur dianggo pikeun raka kantong sapatu di mal balanja. Ku katerangan lampu, éta salajengna ningkatkeun tingkat barang sareng gaya toko umum.

Naon deui, upami anjeun kedah nambihan elemen desain bolong logam kana proyék anu anjeun jalankeun atanapi anu bakal datang, mangga langsung hubungi kami. Salaku tambahan pikeun produk anu saé sareng harga anu pangsaéna, kami ogé tiasa nyayogikeun jasa khusus sareng solusi pamasangan pikeun Program proyek anjeun.

Packing

dfhhtlkgkjdf5gg (1)

dfhhtlkgkjdf5gg (2)

Kemasan 1.The pisan impost pikeun bolong arsitéktur, bungkusan alus sacara efektif tiasa mayungan produk pikeun meunangkeun bolong ka palanggan kalayan lancar.
Numutkeun sababaraha jenis bolong, ukuran sareng ciri anu béda, SHUOLONG ngadamel paket anu saé pikeun tiap urutan. Pusat jasa ngeunaan sarat sumber.
2. Sedengkeun pikeun modeu transportasi, urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa internasional, sapertos TNT, FedEx, UPS, DHL, sareng sajabana, sareng kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun jasa transportasi laut.
3. Ukuran bungkusan:
1) Masing PC dikemas ku kertas, 1-5 pcs dina kotak kai;
2) ngaropea pikeun sarat anjeun.

Company

Hebei Shuolong Metal Products Co., Ltd.. mangrupikeun produsen Cina kualitas luhur tina anyaman kawat logam pikeun industri arsitéktur sareng industri. Éta tiasa dianggo salaku Exterior Facades, Balustrades, Staircase cladding & Screens, Sun screens & Ceiling, Interior, Tirai logam, Pembagi kamar, jsb.

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (5)

Urang tiasa ninun kualitas luhur, bolong arsitéktur anu khas anu sampurna diluyukeun sareng kabutuhan proyek anjeun. Kalayan sakedik inpormasi kasang tukang ngeunaan jinis logam, diameter kawat, nada sareng crimping, anjeun tiasa sacara gampil komunikasi sareng kami kana naon anu anjeun peryogikeun supados instalasi bolong anjeun tiasa dianggo sampurna sareng sésa desain anjeun. Naha anjeun milari desain saderhana atanapi khusus, ageung atanapi alit, kami ngahargaan kasempetan pikeun janten bagian tina proyek salajengna anjeun!

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (3)

Salaku pabrik kawat bolong kalayan sajarah ampir satengah abad, SHUOLONG gaduh kapasitas anu cekap pikeun ngendalikeun kualitas pikeun tiap urutan. Sareng dina waktos anu sami, urang tiasa gaduh biaya langsung pikeun produk kawat bolong. Kami ngan ukur ngadamel kawat bolong, kami ahli!

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (4)

sdaigsug554fs (8)

sdaigsug554fs (1)

Pangalaman 1,40 Taun : Langkung ti 40 taun pangalaman produksi bolong kawat.
2. Garantee Kualitas: Unggal urutan diuji sareng dikontrol ketat numutkeun standar anu langkung luhur tibatan tingkat internasional.
3. Instalasi & Asesoris: Kami tiasa nyayogikeun solusi profesional & kawat pikeun anjeun

Upami anjeun hoyong mesen atanapi hoyong terang langkung rinci ngeunaan bolong logam kami, pls nyandak pesen anjeun dina halaman wéb kami, nyauran kami atanapi kirimkeun sarat anjeun ka email kami, bakal ngawalon anjeun dina 24 jam!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami