XY-5483 Partisi lawon logam

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

sdaigsug554fs (2)

Display

XY-5483 Metal Fabric Partition  (4)

Bahan: Baja stainless
Beurat: 5,6kgs / m2
Daérah Bubuka: 27,3%
Kandel bolong: 3.3mm
Perawatan permukaan: minyak bersih & gratis
Max Width: 4m
Panjang Max: 8m

Description

Aplikasi layar mesh arsitéktur SHUOLONG & aplikasi pembagi kamar ngirangan sorotan dina sababaraha perséntase, gumantung kana pola bolong anu dipilih, kana daérah anu biasa diilikan dina gedong salaku sumbangan pikeun cahaya panonpoé sareng kiridit pandangan. Aplikasi ngiuhan interior ogé sering janten dobel salaku perawatan jandela atanapi bentuk desain interior anu unik.

Waktos prosés: 14-21 poé

scence

sdaigsug554fs (4)

Bubuka

Beuki loba desain milih bolong logam salaku unsur penting dina desain arsitékturna, sabab bolong logam tiasa ngajantenkeun ruang desainna langkung lega. Gaya bolong logam henteu tunggal, sareng tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan unggal proyek desain. Anu langkung penting, desain na tujuanna pikeun ngajantenkeun tema desain janten indah sareng praktis. Konstruksi logam bolong tiasa ngalaksanakeunana.

Transparansi bolong arsitéktur masihan ventilasi alami. Kami tiasa ngarobih area terbuka tina bolong anu anjeun pilih supados syarat-syarat ventilasi khusus proyek tiasa dihontal. Bolong Arsitéktur nyayogikeun panyalindungan panonpoé anu épéktip; nyaring sinar panonpoé sareng ngirangan panas dina jero gedong sacara signifikan.

Naon's langkung, upami anjeun kedah nambihan elemen desain bolong logam kana proyék anu anjeun jalankeun atanapi anu bakal datang, mangga ngahubungi kami langsung. Salaku tambahan pikeun produk anu saé sareng harga anu pangsaéna, kami ogé tiasa nyayogikeun

jasa khusus sareng solusi pamasangan pikeun Program proyék anjeun.

sdaigsug554fs (3)

Kami tiasa nyayogikeun anjeun aksésoris anu cocog numutkeun kabutuhan proyék anjeun. Naha éta rel lempeng atanapi rel bengkok kalayan lekukan, SHUOLONG tiasa ngabantosan anjeun pikeun sadar. Kandelna asesoris kami nyayogikeun anjeun sahenteuna 2mm, sareng umur jasa langkung lami. Upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan prosés pamasangan, punten tong ragu ngahubungi kami, kami bakal masihan anjeun video pamasangan langkung lengkep pikeun ngajawab mamang anjeun.

Packing

sdaigsug554fs (5)

sdaigsug554fs (6)

Kemasan 1.The pisan impost pikeun bolong arsitéktur, bungkusan alus sacara efektif tiasa mayungan produk pikeun meunangkeun bolong ka palanggan kalayan lancar.
Numutkeun sababaraha jenis bolong, ukuran sareng ciri anu béda, SHUOLONG ngadamel paket anu saé pikeun tiap urutan. Pusat jasa ngeunaan sarat sumber.
2. Sedengkeun pikeun modeu transportasi, urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa internasional, sapertos TNT, FedEx, UPS, DHL, sareng sajabana, sareng kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun jasa transportasi laut.
3. Ukuran bungkusan:
1) Unggal PC dikemas ku kertas, 1-5 PC dina kotak kai;
2) ngaropea pikeun sarat anjeun.

Company

Hebei Shuolong Metal Products Co., Ltd.. mangrupikeun produsen Cina kualitas luhur tina anyaman kawat logam pikeun industri arsitéktur sareng industri. Éta tiasa dianggo salaku Exterior Facades, Balustrades, Staircase cladding & Screens, Sun screens & Ceiling, Interior, Tirai logam, Pembagi kamar, jsb.

sdaigsug554fs (7)

Urang tiasa ninun kualitas luhur, bolong arsitéktur anu khas anu sampurna diluyukeun sareng kabutuhan proyek anjeun. Kalayan sakedik inpormasi kasang tukang ngeunaan jinis logam, diameter kawat, nada sareng crimping, anjeun tiasa sacara gampil komunikasi sareng kami kana naon anu anjeun peryogikeun supados instalasi bolong anjeun tiasa dianggo sampurna sareng sésa desain anjeun. Naha anjeun milari desain saderhana atanapi khusus, ageung atanapi alit, kami ngahargaan kasempetan pikeun janten bagian tina proyek salajengna anjeun!

sdaigsug554fs (9)

Salaku pabrik kawat bolong kalayan sajarah ampir satengah abad, SHUOLONG gaduh kapasitas anu cekap pikeun ngendalikeun kualitas pikeun tiap urutan. Sareng dina waktos anu sami, urang tiasa gaduh biaya langsung pikeun produk kawat bolong. Kami ngan ukur ngadamel kawat bolong, kami ahli!

OUR

sdaigsug554fs (8)

sdaigsug554fs (1)

1..40 taun Pangalaman : Langkung ti 40 taun pangalaman produksi bolong kawat.
2.Garantee kualitas: Unggal urutan diuji sareng dikontrol ketat numutkeun standar anu langkung luhur tibatan tingkat internasional.
3.Jasa khusus: Salaku tambahan kana gaya urang anu aya, urang ogé tiasa ngaropea pikeun kabutuhan desain anjeun
4.Harga Pangsaéna: Kami bakal cocog sareng conto atanapi representasi anu dipasihkeun ku perusahaan sanés. Pikeun ngamangpaatkeun janji pertandingan harga kami ngan saukur ngirim kami cutatan tinulis ti perusahaan sanés sareng kami bakal ngéléhkeun harga na sahenteuna 10%
Upami anjeun hoyong nempatkeun pesen atanapi kedah terang langkung rinci ngeunaan bolong logam kami, punten kirimkeun pesen anjeun dina halaman wéb kami, nyauran kami atanapi kirimkeun kami email. Kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami