XY-M4528 Arsitéktur bolong pikeun Tembok Curtain

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

top_img
pdsf

XY-M4528 M tal Mesh Fence for School Stair Handrail (1)

Description

XY-M4528- Metal wire mesh salaku railing tiasa dianggo salaku kaamanan interior & exterior, naon waé bolong logam anu tiasa dianggo pikeun handrails tangga jero rohangan sareng luar, anu tiasa nambihan hiasan dina rohangan tanpa kaleungitan fungsi panggunaan na. Persentase luhur daérah terbuka tina bolong logam ngajaga konsép kabuka rohangan anu dieusi hampang.

Bahan: Baja stainless
Beurat: 10.9kg / ㎡
Muka Area: 60,6%
Kandel bolong: 10mm
Perawatan permukaan: minyak gratis
Max Width: 6m
Panjang Max: 100m

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (8)

scence

sdgg

dgsh

gds

Bolong logam tiasa dianggo salaku partisi layar, témbok tirai, sareng sajabana dina desain jero rohangan atanapi outdoor. Bolong logam dianggo salaku pager, anu nambihan pilihan pikeun desain panyalindungan tangga jero ruangan sareng outdoor. Ngagunakeun bolong logam salaku panyalindungan pager ngajaga tiasa ngagaduhan peran hiasan tanpa kaleungitan fungsi pelindung. SHUOLONG metal bolong tiasa nyayogikeun desain anu paling cocog pikeun proyek anjeun.

Naon deui, upami anjeun kedah nambihan elemen desain bolong logam kana proyék anu anjeun jalankeun atanapi anu bakal datang, mangga langsung hubungi kami. Salaku tambahan pikeun produk anu saé sareng harga anu pangsaéna, kami ogé tiasa nyayogikeun
jasa khusus sareng solusi pamasangan pikeun Program proyék anjeun.

Packing

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (1)

Kemasan 1.The pisan impost pikeun bolong arsitéktur, bungkusan alus sacara efektif tiasa mayungan produk pikeun meunangkeun bolong ka palanggan kalayan lancar.
Numutkeun sababaraha jenis bolong, ukuran sareng ciri anu béda, SHUOLONG ngadamel paket anu saé pikeun tiap urutan. Pusat jasa ngeunaan sarat sumber.
2. Sedengkeun pikeun modeu transportasi, urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa internasional, sapertos TNT, FedEx, UPS, DHL, sareng sajabana, sareng kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun jasa transportasi laut.
3. Ukuran bungkusan:
1) Masing PC dikemas ku kertas, 1-5 pcs dina kotak kai;
2) ngaropea pikeun sarat anjeun.

Company

Hebei Shuolong Metal Products Co., Ltd.. mangrupikeun produsen Cina kualitas luhur tina anyaman kawat logam pikeun industri arsitéktur sareng industri. Éta tiasa dianggo salaku Exterior Facades, Balustrades, Staircase cladding & Screens, Sun screens & Ceiling, Interior, Tirai logam, Pembagi kamar, jsb.

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (5)

Urang tiasa ninun kualitas luhur, bolong arsitéktur anu khas anu sampurna diluyukeun sareng kabutuhan proyek anjeun. Kalayan sakedik inpormasi kasang tukang ngeunaan jinis logam, diameter kawat, nada sareng crimping, anjeun tiasa sacara gampil komunikasi sareng kami kana naon anu anjeun peryogikeun supados instalasi bolong anjeun tiasa dianggo sampurna sareng sésa desain anjeun. Naha anjeun milari desain saderhana atanapi khusus, ageung atanapi alit, kami ngahargaan kasempetan pikeun janten bagian tina proyek salajengna anjeun!

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (3)

Salaku pabrik kawat bolong kalayan sajarah ampir satengah abad, SHUOLONG gaduh kapasitas anu cekap pikeun ngendalikeun kualitas pikeun tiap urutan. Sareng dina waktos anu sami, urang tiasa gaduh biaya langsung pikeun produk kawat bolong. Kami ngan ukur ngadamel kawat bolong, kami ahli!

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (4)

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (7)

jfghhoohdsohgfioghfdiohdodo (6)

Pangalaman 1,40 Taun: Langkung ti 40 taun pangalaman produksi bolong kawat.
2. Garantee Kualitas: Unggal urutan diuji sareng dikontrol ketat numutkeun standar anu langkung luhur tibatan tingkat internasional.
3. Instalasi & Asesoris: Urang tiasa nyayogikeun solusi profesional & kawat pikeun anjeun

Upami anjeun hoyong mesen atanapi hoyong terang langkung rinci ngeunaan bolong logam kami, pls nyandak pesen anjeun dina halaman wéb kami, nyauran kami atanapi kirimkeun sarat anjeun ka email kami, bakal ngawalon anjeun dina 24 jam!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami